Sommarkurser à 5 hela dagar, i


SILVERSMIDE

2021

Gamla huset - här sover, äter och umgås vi
Välkommen till silversmedjan!
På väg ner till smedjan, förbi bastuhuset


SOMMARKURSER:

40 timmars kurs i smedjan,

6 middagar, 5 luncher, 6 frukostar,

6 övernattningar.

enkelt boende i tvåbäddsrum

eller litet enkelrum.


Det här är en riktig semesterkurs!

Alla är välkomna till middag på kvällen före kursen, för att installera sig och träffa varandra innan kursen börjar morgonen därpå. I fem dagar låter vi sedan kreativiteten flöda i smedjan och när vi blir hungriga sätter vi oss vid dukat bord och äter gott tillsammans.


Efter middagarna kan du arbeta självständigt i smedjan, umgås, gå ut på promenader, kanske bada eller vila. Sista kvällen firar vi med vernissage och avslutningsmiddag. Morgonen efter kursen, serveras frukost innan vi skiljs åt igen.

  

Var och en arbetar med egna idéer och på sin egen nivå. Nybörjare och mer erfarna möts och inspirerar varandra. Vet du inte vad du vill göra får du givetvis hjälp att komma på något som passar dig.


Här hos mig och min man, vår fantastiske kock, ska det hamras, sågas, filas, njutas, skrattas och kopplas av så att det står härliga till.

Sigbritt Manns silversmedja

är belägen på en gammal klassisk norrländsk gård, mitt i den både sköna och spännande Höga Kusten. Smedjan är nybyggd, rymlig och mycket välutrustad.


Härifrån har vi utsikt över Ullångerfjärden och ca 300 meter ner till stranden. Här finns också fler fina badsjöar i närheten. På gården har vi vårt bastuhus, med badrum och relax. Om intresse finns kan vi bada bastu någon kväll i mitten av veckan. För den som vill finns dessutom många intressanta utflyktsmål i det omväxlande landskapet.

Vill du vara med anmäler du dig först genom att mejla eller ringa. För att säkra din plats betalar du sedan in anmälningsavgiften, först till kvarn gäller.

Anmälan är bindande.

 

Resterande kursavgift ska vara betald senast en vecka före kursstarten.Sommarkurser

5 hela dagar

från middag kvällen före 

till frukost morgonen efter kursen


Pris 8750 kr.

varav 3000 kr i anmälningsavgift.


max 7 deltagare


Kursdatum 2021


lördag 19:e till onsdag 23:e juni

och

lördag 14:e till onsdag 18:e augusti

 


Välkommen på silversmideskurs!

hos silversmed Sigbritt Mann

Salsåker 112, 870 30 Nordingrå, Högakusten

070-684 08 83   info@sigbrittmann.se   www.sigbrittmann.seANMÄL DITT INTRESSE HÄR: