Helgkurser i

SILVERSMIDE

2021


HELGKURSER:


15 timmars kurs i smedjan,

2 middagar, 2 luncher, 2 frukostar,

2 övernattningar.

enkelt boende i tvåbäddsrum

eller ”snedskrubb” med en enkelsängVi startar på fredagkvällen med middag klockan 18. Efter maten går vi igenom vad alla vill göra, tar ut material och börjar så smått, så att det går fort att komma igång på lördag morgon. Under lördagen arbetar vi så mycket vi orkar fram till middagen och den som kan och vill  kan fortsätta på egen hand fram till läggdags. På söndagen avslutar vi med en lite senare lunch, vid 14 tiden.


Alla är välkomna. Du som redan vet en hel del om silversmide och du som aldrig sett en hammare eller ett städ förut. Var och en arbetar med egna idéer och på sin egen nivå. Nybörjare och mer erfarna möts och inspirerar varandra. Vet du inte vad du vill göra får du givetvis hjälp att komma på något som passar dig.


Här hos mig och min man, vår fantastiske kock, ska det hamras, sågas, filas, njutas, skrattas och kopplas av så att det står härliga till.
Sigbritt Manns silversmedja

är belägen på en gammal klassisk norrländsk gård, mitt i den både sköna och spännande Höga Kusten. Smedjan är nybyggd, rymlig och mycket välutrustad.


Härifrån har vi utsikt över Ullångerfjärden och ca 300 meter ner till stranden. På gården har vi vårt bastuhus, med badrum och relax.

För den som vill finns dessutom många intressanta utflyktsmål i det omväxlande landskapet.

Vill du vara med anmäler du dig först genom att mejla eller ringa. För att säkra din plats betalar du sedan in anmälningsavgiften, först till kvarn gäller. Anmälan är bindande.

 

Resterande kursavgift ska vara betald senast en vecka före kursstarten.HELGKURS

från middag första kvällen
till sen lunch sista dagen


pris 3500 kr

varav 1500 kr i anmälningsavgift


max 7 deltagare


_______


KURSDATUM 1:a halvåret 2021 

Fredag den 19:e - söndag den 21:a mars
Fredag den 16:e - söndag den 18:e april
Fredag den 4:e - söndag den 6:e juni


Välkommen på silversmideskurs!

hos silversmed Sigbritt Mann

Salsåker 112, 870 30 Nordingrå, Högakusten

070-684 08 83   info@sigbrittmann.se   www.sigbrittmann.se


ANMÄL DITT INTRESSE HÄR: